AKTUELNO

Ulaz na festival je besplatan.

U beogradskom Domu omladine večeras će od 19.30 biti održano finale šestog Beogradskog autorskog rok festivala (BARF 2016).

Na finalnoj večeri u takmičarskom delu, u sali Amerikana, nastupiće šest bendova koje je je odabrao stručni žiri Udruženja rok muzičara Srbije (URMUS) - Pogrešna odluka iz Topole, Larska iz Kragujevca, Uv iz Novog Sada, Viva Vops iz Beograda i Infinitiv iz Požarevca.

U revijalnom delu festivala nastupiće pobednici festivala BARF 2015 bend Trnje, bend Bulevar Vodenih Mozaika i bend Evolucija, nakon čega će stručni žiri proglasiti najbolji autorski bend, najboljeg izvođača i najbolji bend po izboru publike.

Prva nagrada za najbolji autorski bend koju dodeljuje SOKOJ iznosi 100.000 dinara, a pobednici će se direktno plasirati u kvalifikacioni ciklus Bunt rok festivala 2017.godine.

Druga nagrada, koju dodeljuje organizacija PI za najbolje izvođenje, iznosi 50.000 dinara, a treća nagrada koju dodeljuju URMUS i muzički studio MAŠINA 23 je 25 sati snimanja u muzičkom studiju MAŠINA 23.

Ulaz na festival je kao i prethodnih godina besplatan i svi posetioci festivala moći će da glasaju na festivalu, a na osnovu tih glasova biće dodeljena nagrada publike.

J. Stanković

#Beograd

#Dom omladine

#Festival

'