AKTUELNO

Sve bliži!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. U toku je diskusija o mogućem pomirenju Ivana Marinković i Jelene Ilić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Danas kažeš da ti znači da ti se zaklela, a tada kad se klela za tvoju porodicu rekao si da laže i kad se kune -rekao je Luka.

- Svi ostali mogu da razmišljaju zašto mi je nešto rekla, jer meni ništa ne znači i neće ništa da promeni njeno ponašanje, ona je učinila katastrofa potez i ništa drugo me ne zanima -rekao je Ivan.

- Evidentno je da su između njih jake emocije, ako dođe do pomirenja oni pokušavaju da naprave alibi, pokazali su da su posle svađa ponovo prišli jedno drugom, ako ne žele ništa ne bi obnavljali komunikaciju. Ona emocije ne pokazuje ali se demantuje svojim ponašanjem prema tebi -dodao je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bili bi oboje potpuna dva idiota da uđemo ponovo u vezu, težim ka tome da se ništa ne desi, to što smo se razveli na papiru ništa ne znači ali ja neću pričati u njjeno ime ali meni deluje da se drugačije ponaša kad nema emisija i kad smo nasamo -dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja