AKTUELNO

Ocrnila ih za sve pare!

U toku je emisija ''Nominacije'' sa voditeljkom Ivanom Šopić. Učesnici večeras biraju između Milane Šarac Mimas i Nikole Grujića Gruje. Sledeća na redu da nominuje je Aleksandra Nikolić.

- Mima je korektna prema meni, jeste mlaka i nema energiju, ali nije loša. Jedino bih joj zamerila što je imala odnose na Grujine oči. S njim imam dobar odnos, ali ne sviđa mi se kad pije. Tad je drugi čovek, tako da ne znam šta bi uradio sa Mimom. Mislim da više treba da gledaš svoju decu, ona nije vredna više - rekla je Aleksandra.

- Osoba koja pita za viršle i makarone, ne treba da uđe u zajednički život. To je sve za Mimas. Grujo, tražio si mnogima savet i to je dobro, ali onda si uradio ono što nije trebalo. Smatram da si neizbrušen dijamant još. Šaljem Gruju, sačuvaću Mimu - rekao je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo su dva ozbiljna energetska vampira. Gruja je u kategoriji nesposobnih slina od muškaraca. Jedino sam kod tebe primetila je taj talenat za pevanje, ali nisi uspeo da se proguraš s tim. Mima mi je mrtvop*čnjak sa lažnim samopouzdanjem. Drži se Uroša i Gruje, to je neka tvoja kategorija. Sačuvaću Gruju i poslaću Mimu - rekla je Teodora.

- Mima, okej nam je komunikacija i nismo imale konflikt. Jedino bih ti zamerali taj odnos pred njegovim očima. Grujo, konstantno me pitaš za savet, pa radiš na svoju ruku. Zauzmi neki stav, dozovi se pameti. Ostaviću Gruju, poslaću Mimu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dosta sam provela vremena sa oboje. Nemaju tu mrtvačku energiju, kako svi pričaju. Oboma im je karakter nula. Nju je mnogo više povredilo to što je Gruja legao u Kristinin krevet. Mislim da od pomirenja nema ništa, ali ti i dalje imaš emocije prema njoj. Šaljem Gruju, ostavljam Mimas - rekla je Mrvica.

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: Iva Stanković