AKTUELNO

Razvezao jezik na nominacijama!

U toku je emisija "Nominacije", a večeras takmičari "Elite" večeras biraju između Nikole Grujića Gruja i Milene Mimas Šarac. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu Marinkovću Gastozu.

- Ovo je fenomenalno, dvoje mladih ljudi, jedva sam čekao da me neko prozove da kažem šta mislim. Karakterne osobine, zajedničko je da ih nemate. Mima mi je stvarno totalni užas, od svega što mi je rekla da se muvam sa Enom i da sam više sa njom nego sa Anđelom, najgore mi je što mi je rekla da smo se dopisivali napolju. Ne mogu da verujem da sam to uradio, na čemu li sam bio? - govorio je Gastoz.

- Ja to do sad nisam znao, mislio sam da smo imali iskren odnos. Ti si svoj broj upisao njoj u telefon - dodao je Gruja.

- Bili smo u zajedničkom društvu, on mi je tražio broj. On je sebe upisao "G*vnarko Gastoz". Posle toga mi je pisao poruke i ja sam ga tu iskulirala - pravdala se Mimas.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jedan nodajući tupavi nož. Meni je tužno što imam toliko toga da ti kažem, jer si totalno nebitna, a svašta može da se okiti. Ne mogu da ti zamerim, samo da pričam šta sam video da si uradila njemu, otišla, pa i dalje pričate. Mislim da imaš gore mišljenje o sebi nego što ga ja sad iznosim. Tvoja faca je kao poligon da se neko pos*re, tu bi profitirala više nego na Only fans-u. Ovo je odvratno, ali ja tako nju vidim - govorio je on, pa nastavio:

- Malo sam preterao kad sam rekao da joj je faca super za ono što sam rekao. Kad smo za vreme reklama bili u Odabranima i rekla da se nadam da joj je baka super, ona se nasmejala kao da joj ništa nisam rekao. Mimas odavde ćemo da izaćemo, treba da se baviš poslovom, pa pazi na svoj imidž. Što se tiče tebe brate moj, umetniče, ne smatram da si loš čovek. Jedan povređen muškarac... Setim da se smo pričali i da sam te pitala da li ti je ikad spremila ručak ili opegala majicu, ti si rekao samo kad si je pitao. Pravila ti je društvo da izađeš iz bedaka zbog braka i zbog toga si je toliko veličao. Ja sam rekao da sam mnoge stvari opraštao bivšoj, samo da mi bude blizu, ali ja sam se borio za mangupa. Ona je bila ozbiljan šmeker i zbog toga mi nije bilo teško da bacim ponos i da nemam ego, s druge strane u njoj ne vidim mangupa i bilo šta da trčiš za njoj. Ona ti je dokazala pred svima, a ti si se opet spustio u njenim očima i našim. Ne sviđa mi se da si toliko željan riblje pažnje, ti moraš da imaš devojku pored sebe, kao da mu je bolje svuda nego u gaćama. Oboje treba da se izdignete iz situacije, imaš ti kod kuće nešto prelepo što te čeka. Neću da budem džentlmen, jer nemam potrebu, šaljem Mimu - nastavio je Nenad Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić