AKTUELNO

Karte na sto!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe, Ivana Marinkovića. Sledeća na redu je Anđela Đuričić.

- Anđela, veliki budžet. Bio sam ljut na neke njene postupke u šestoj sezoni, ali držala je neke svoje stavove. Iskreno, ne ide mi uz Gastoza. Ono ranije mi je bilo pet puta slađe, iako ti ne voliš da se prisećaš toga. Bili ste potpuno drugačiji i bilo je zanimljivo. Ovo je fejk, prvenstveno s njegove strane. Deluje mi da to radite zbog publike, ali verujem da ćeš vremenim pasti. Uvek si imala moju podršku i imaćeš je i sada - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uvek si bio na mojoj strani, čak i kada možda nije trebalo. Nikad me nisi ni uvredio. Nikad nisam rekla da sam zaljubljena u Gastoza, nego da mi prija i da provodimo vreme. On to itekako zna i to je to - rekla je Anđela.

- Zašto mu onda daješ lažnu nadu? Čovek je zaljubljen u tebe - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije tako, prija mi i opuštam se, Ne mogu da kažem da sam zaljubljena i on to zna, jer ja to i njemu pričam - kazala je Anđela.

- Uroš se kači na druge, ali drži pažnju gledaoca, jer je dobar komentator. Njegov fokus su bili Miona i Ša, a sad su dodatak i Gastoz i Anđela - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je tvoje mišljenje, ali smatram da grešiš. Ja stvaram nove priče, a ne kopije. Anđela i ja se družimo, ne planiram da se vezujem kao za Aneli. Miona i Ša su mi isfurana, dosadna i istrošena priča - rekao je Uroš.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković