AKTUELNO

Prvi komentari podrške!

U toku su 'Nominacije'. Ukućani biraju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević kome žele da vide leđa. Na redu da izlađu su Slađa Blinda Poršelina, Teodora Delić i .

Foto: TV Pink Printscreen

- Sofija za mene sjajna devojka, zaljubila se i ja to ne osuđujem. Meni jako draga i zaista imam sve najbolje da kažem, smatram da nije ljubavnica pošto Terza nije u braku. Sve najlepše o njoj i ovo što kažu da se zakačila na njega zbog gledanosti to nije istina jer samo da sedi ovde ostala bi do kraja. Što se Terze tiče, njemu bih svašta zamerila ali je on moj drug i privatno, njegov postupak je preloš prema Milici i ja sam bila svedok kad se prvi put poljubio sa Sofijom tako da ja nisam mogla da poverujem, vidim da se jako zaljubio. Ne volim što vređa žene i to je ukratko o njemu, meni je Milica rekla da ne očekuje ovo i rekla je da nikada neće dozvoliti da ima bilo kakav kontakt sa devojkom, smatram da ne voli Terzu i da samo rađa sebi dete. Ostavljam Sofiju, šaljem Terzu -rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Terza i ja smo bili ovde dobri i zaista sam ga uvek poštovala ali je situacija eskalirala. Ne bih da komentarišem Milicu ali mogu samo da kažem da mi je žao što joj se dešava ovo i da nije trudna mislim da je mogla da očekuje ovo, ja znam da nije ni glupa ni naivna i da zna da je preživela svašta od Terze tako da je mogla ovo da očekuje. Što se tiče Sofije smatram da je u moru svetica ponosna grešnica, ne smatram da si nešto loše uradilam dečko je završio odnos, samo Terza treba da se osudi. Smatram da jesi namazana, ono što želiš ti to i ostvariš i to cenim kod ljudi. Ne smatram da je vaš odnos fejk, mislim da je zaljubljena u Terzu tako da ću poslati Terzu u izolaciju -rekla je Teodora.

Za diskvalifikaciju sam uvek tu za tebe ali neću jer neće biti Antalije, on ima najprofitabilniju firmu na svetu, vodićemo se kao privremeno raseljena lica dok ne nađemo smeštaj. Dete je ostavljeno na milost i nemilost. Za Sofiju nemam šta da kažem slabo otvara karte i nemam neko mišljenje o njoj, tako da šaljem Terzu -rekao je Soni.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja