AKTUELNO

Brutalno iskren!

U toku su "Nominacije", a takmičari večeras biraju između Sofije Janićijević i Borislava Bore Terzića. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Urošu Staniću.

- Terza ima mnogo nadimaka, pijani, Tarzan, a sad NN. Preljubnik, loš čovek, bez empatije, nemarnost, neogovornost i pohlepnost. Prošle godine je bio podg*zna muva, a sad tripuje da je alfa mužjak koji zavodi red i ukućanima unosi strah. Meni je krivo zbog Milice, mi smo se družili i ljigavo mi je da ukućani žele da svale sve na nju. Pokušavaju da je degradiraju. Milica i Terza su imali lep odnos otkako je saznala da je trudna. On je govorio da je Milica njegovo crkveno zvono, tepao joj ej ipripremao hranu. Imali su svađe, bio je nemaran, pljuvao je Milicu i vrešao je, kao i njenu porodicu. Prošle godine je koketirao sa Majom, prevario je sa Tamarom i Sarom. Toliko je želeo dete i da postane otac, obećao je da će da se promeni, imali su okej odnos u spoljnom svetu, a meni je Milica govorila da ga mnogo voli. Terza je propali fudbaler koji nema primanja i živi kod roditelja, a ja sam samostalniji od tebe - govorio je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja bar imam kuću - dodao je Terza.

- Koja se vodi na tvog oca. Ti nemaš ambicije, nemaš stalna primanja. Ja imam tri godine radnog staža, a ti? Fudbaleri su Duško Tošić, Vranješ, a ko si ti? Kako si se sa Milicom ljubio pred karantin, opraštao, koliko je tu bilo žara. Sinoć smo videli njegove fejk kajanje, došlo mi da mu dam maramice da obriše suze koje nema. Predstavlja se kao da je njemu najteže i da je on izigran. Nisi je odbranio ovde, propagiraš njenu prošlost... Imala je neke aftere i trojke. Da li možeš da se pogledaš u ogledalo? Puklo bi. Sramoto jedna ljudska, to si ti. Podržavate ljubavnicu od tri dinara, a osuđujete trudnicu. Sve je pojačano u drugom stanju, a ove osobe nemaju empatiju. Podržavaju ovo što Mića podržava, rasturanje porodica - nastavio je Stanić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mrš pseto jedno - vikao je Mića.

- Miljana je nešto rekla, a ostali su se ušlihtali jer se bojite da kažete svoje mišljenje. O Sofiji imam loše mišljenje, ona je jedna sponzoruša koju zanima samo novac. Ona na ruci ima narukvicu od 15.000 evra, a to Terza ne može da priušti. Ona je pokazala zlobu kad je Gastoza htela da odvoji od Anđele. Loša si osoba, prijatelj i sponzoruša, bleda kopija ljubavnica iz prethodnih sezona. Nominovaću Terzu da se malo odvoji od ove sponzoruše i dođe sebi - poručio je Uroš Stanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić