AKTUELNO

Direktno!

U toku su 'Nominacije'. Ukućani biraju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević kome žele da vide leđa. Na redu da izlažu su Ivan Marinković i Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Terza je nepouzdan i razuzdan muškarac, njegov problem je kako će da nastavi i šta da uradi, to je njegova stvar, treba da se bori i da pokaže da je muškarac. Što se tiče Sofije ne mislim da je namazana, mislim da nije ništa prošla i da je nepromišljena, prema meni je korektna. Želim vam da istrajete u ovome i šaljem Ivana u izolaciju -rekao je Ivan.

- Neću se voditi šta narod misli čak sam i siguran da će Terza završiti u izoalciji jer mislim da će imati veliki broj procenata i da će ga to motivisati da nastavi dalje. On je vidno evoluirao od ulaska u rijaliti u trećem učesću je uzeo ulogu velikog kapetana, on je odavno potonuo samo što nije svestan toga. Za mene si loš čovek i prijatelj, kompletno loša osoba, zavidna i sujetna, sve najgore epitete bi mogao da ti pripišem, Sve radiš planski, okupljaš oko sebe ljude koji ne smeju da ti kažu ništa u lice, na tvoje uvrede sam navikao, spreman si da vređaš najniže. Nisam neko ko će da sudi, nešto najgore što je neko mogao da uradi. Milicu ne gotivim ali sam postupak mi je odvratan, ovo je tvoja iluzija i ništa više, ne znam sve ono što sam pričao stojim iza svoje reči, to sve ti probudiš u meni i zato krenem da ustanem. Uživaj u svom filmu i kreiraj svoje scene, devojka zna šta radi, nisam je detaljno upoznao da mogu da pričam i naravno da šaljem Terzu -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja