AKTUELNO

Nije ih štedeo!

U toku su "Nominacije", a takmičari večeras biraju između Sofije Janićijević i Borislava Bore Terzića. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Stefanu Kariću.

- Ja sam iznosio svoje mišljenje i mislim da gledaoci znaju. Ne bih se pravio pametan i moralisao, znamo kako su prolazile osobe koje su pravile osobe koje su pravile najveće gluposti. Komentarisao sam Sofijine postupke, hladnoću i licemerstvo. Kad su je pitali da li ima nešto da kaže Milici rekla je: "Želim joj sve najbolje, da je živa i zdrava", mislim da je to jako licmerno. Terza i ja se nismo poznavali, imamo zajedničke prijatelje. Terza, mislim da si za neke stvari trebao da sačekaš i da ih staviš na papir. Dobar si prijatelj, lojalan i nisi škrt. Nemam šta da zamerim, kad je naš odnos u pitanju. Sofija je koletaralna šteta tvog odnosa sa Milicom, da nije ona bila bi neka druga. Vas je samo spajala trudnoća, koja je za mene najbitnija od svega - govorio je Karić, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

- Sa Sofijom nisam nikad šetao, niti imao komunikaciju. Mislim da si jako inteligentna, sposobna, pokazala si to na početku kad si se predstavila i rekla da si hladnog srca. Tu si se odmah ogradila. Praviš u izlaganjima dosta ograda, uvek možeš da kažeš da si to rekla. Ne mogu da komentarišem da li bilo šta osećaš prema Terzi. Mislim da si lukava i lisica, ali lasica jer lasica pravi veću štetu od lisice. Šaljem Terzu da se odmori i presabere - poručio je Karić.

Nakon Karića nominovao je Baki B3.

- Ja znam kako se Terza sad oseća. Terza je u studiju plakao, govorio da će da joj nedostaje... Smatram da su pravi prijatelji mnogo bitniji u ovoj situaciji. Ja smatram da je on dobar, jer smo videli šta radi na žurci i kako se ponaša, a neke postupke ne mogu da opravdam. Ovo je stvarno strašno, oni nemaju osećaj roditeljstva i šta to znači. Šaljem Terzu - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić