AKTUELNO

Njih dve nikad neće pronači zajednički jezik!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću, i takmičarima "Elite" je emitovan prvi prilog.

- Nastavak je bio da je on pokazao da nema kodekse, nego da bi muvao i mene - rekla je Ena.

- Oni neće da obelodane vezu, nego će ovde ljubav da pobedi za jedno mesec ili dva. Ona njemu ljubomoriše zbog mene jer je bio sa mnom. Ona je imala nekog tipa, a on je ušao sa mnom. Dogovorili su se ovde da se spoje. Od mene su napravili ruglo, nikad ovako nisam ponižavana - govorila je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam negodovao što Ena to radi. Čime ja nju ponižavam? Jesmo Ena i ja kontradiktorni, realan sam čovek - prokomentarisao je Mateja.

- Oni su se dogovorili da ovde nemaju s*ks - rekla je Aneli.

- Kamo sreće da si se ti dogovorila da nema s*ks - dodala je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi nismo imali s*ks - dobacio je Mateja.

- Dobro, nisam znala - poručila je Čolićeva.

- Ena i ja se ništa nismo dogovarali - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li smatraš Aneli svojim kiksom? - pitao je Milan.

- Ne - rekao je Mateja.

- Naravno da ne, dečko je rekao da napolju spava sa kim hoće. Mislila sam da ste spavali jer je rekao da ga privlačiš i da imate energiju. Ja nikoga ne pitam za te stvari - govorila je Ena Čolić.

- Ena, moraš da objasniš svoju reakciju i da objasniš zašto misliš da sam te ponizio. Ja sam upoznao nekog pred ulazak, slike u neseseru nisu Enine. Ja sam pred ulazak upoznao devojku koja mi se strašno svidela, nismo ušli u odnos. Ena ne želi mene za sebe, nego navija za tu priču - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić