AKTUELNO

Drami nema kraja!

U emisiji "Gledanje snimaka" došlo je do žestoke svađe između Milene Kačavende, Ivana Marinkovića i Jelene Ilić Marinković. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić, kako bi komentarisala situaciju koja se desila.

- Ljudi se mnogo varaju, možda Milena ima loše mišljenje o Jeleni, o odnosu Jelene i Ivana, a ako podrži Sonija i Jelenu onda se šalta. Ovde uvek moraš da ponavljaš. Ja sam podržala Anđelu i Gastoza, a to ne znači da sam o njemu i njegovom odnosu prema meni promenila mišljenje. Smatram da Milena smatra da je Ivan ološ, to je njeno mišljenje. Ivan je Mileni odgovorio, a Jelena u nedostatku argumenata kaže kako neće da komentariše. Jelena više nema Ivana, sad uživa na garnituri i boli je uvo za sve - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Miljana ima komentar na sve, a vreme će nju da demantuje da li je naš odnos takav. Ja sam ovde 20 dana, ti si 10 godina. Ja ne mogu ništa, boli me k*rac tebi da se ovde dokazujem. Uhvatila se za razliku u godinama... Ja nikad kao ti ne bih sr*o po bivšima. Svi će raskinuti. Ne mogu da se mešam u Kačavendin i Jelenin odnos koji traje godinama, ja o tome ne znam ništa - govorio je Soni.

- Mene najviše brine što Zola nije poslao poklon, to me je najviše nasekiralo danas - dodala je Jelena.

-Je l' Jelena prva ustala i rekla da joj se sviđaš? Je l' si posle toga otišao u rehab, a na radiju nisi znao da li ste u vezi i otkad - nastavila je Miljana.

- Je l' smo slušali isti radio? Danima smo se držali za ruku. Ivan je u kladijonicama, ima priče koje pričaju kockari i koje vrte alkoholičari po kafanama. Ja tu inteligenciju ne želim. On je samo inteligentan za rijaliti - dodao je Soni.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić