AKTUELNO

U susret početku osme sezone "Farme", koja će se emitovati na Narodnoj TV počevši od petka, 27. septembra, voditelji "REDakcije" na RED TV Nikola Žugić i Goran Todorović ugostili su Jelenu Golubović, koja se posle mnogo godina vraća na "Farmu".

Ona ne krije ushićenje zbog nove sezone rijalitija koji kreće na Narodnoj TV.

- Došla sam s puta, javila se po dogovoru. Malo sam pod stresom, jer su mi juče javili da "Farma" počinje 27. umesto 28. septembra, pa sam krenula da perem stvari, spremam... Taj jedan dan zvuči kao večnost, što mi otimate taj dan (smeh) - priča Jelena i dodaje:

Foto: RED TV Printscreen

- Počela sam rijaliti sa "Farmom", prvi put ušla, odnela pobedu. Svaki put kada sam ušla, ja sam pobedila. Iznervira me kada neki glupaci napišu učesnica, ne, ja sam pobednica. Svaki put kada sam ušla da se takmičim, ja pobedim.

Raduje se što će ponovo u rijalitiju biti s Kristijanom Golubovićem.

Foto: Pink.rs

- Sa mnom ulazi i Kristijan, koji je gigant, što se rijalitija tiče. Od nas dvoje se najviše očekuje. Uđem u "Farmu", ne zanima me ko ulazi, niti sam se raspitivala. Drago mi je zbog Kristijana, naravno, jer sam sa njim dobra, ali gledam da uzmem novac, da se šalim, pobedim, jer to očekuju moji "šampioni".

Na pitanje voditelja da li je moguće da pukne tikva između nje i Kristijana, kaže:

Foto: RED TV Printscreen

- S obzirom na to da rijaliti ne traje dugo, ne vidim razlog da budemo na suprotnim stranama. Znam da se pred kraj događa nervoza, to oko prvog mesta, ali ja ne vidim razlog. Mislim da ćemo se do kraja držati i da ćemo izdržati.

Već je vizualizovala da će ona i Kristijan ući u TOP 2 u superfinalu.

- To bi bilo očekivano i po meni fer. Za 11 godina se nije rodila nova Jelena, što se tiče rijalitija, kao ni novi Kristijan. Očekujem prvo mesto, moji "šampioni" očekuju jednu od te tri nagrade - rekla je Jelena i dodala:

Foto: RED TV Printscreen

- Prošlo je sedam, osam godina, i mi sazrevamo. Ne znam kakvi će uslovi biti. Shodno tome, trudiću se da se prilagodim situaciji jer nemam predstavu da li će biti promene. Kažu da će biti duplo surovije, da li je to stalno tako... Ja sam umela na "Farmi" da jedem svaki drugi dan, to mi nije bio problem, ali sam bila i znatno mlađa - prisetila se Golubovićeva.

Autor: D. T.