AKTUELNO

Noć o kojoj će se još dugo pričati!

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna žurka, a za ludu atmosferu u kazinu bili su zaduženi  pevačica Jovana Tipšin, kao i orkestar Vlade Rajovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku noći došlo je do žestokog sukoba izmežu Uroša Rajačića i Ivane Keneški. Ona mu je zamerila što je samo mislio na sebe i nije je pitao da i je gladna, kad je sebi kupio alkohol.

Kako je to izgledalo pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja Matijević, Aneli Ahmić, Slađa Poršelina Lazić i Nikola Škatarić posetili su Drvo mudrosti. Oni su mu otkrili svoje tajne, kako bi dobili još alkohola.

- Drvo, došao sam da ti priznam da se možda nisam nikad osećao ovako čarobno u ovom prostoru, Ovo je neka čudna energija i privlačnost. Znaš kad se fiksiraš pogledom, video sam neko ludilo i dopalo mi se - rekao je Mateja.

- Ovi što je Mateja rekao, sve je istina. Kako sve više vremena prolazi, sve više se vezujem za Mateju i prija mi. Ne razmišljam više o nekim stvarima o kojima sam razmišljala ranije - rekla je Aneli.

Aneli je ušla u sukob sa Rajačićem kad je izašla iz Rajskog vrta, a Mateja je uspeo da smiri strasti između njih.

Tokom večeri desio se i prvi poljubav između Slađe Blinde Poršeline i Nikole Škatarića, a ostaje da vidimo da li to znači da su sad zvanično u vezi.

Pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Tenzija je bila sve veća, pa je izbio žestok sukob između Sare Stijović i Bore Terzća. Obezbeđenje je uletelo na imanje u Šimanovima, kako bi sprečilo dalji okršaj.

Mateja i Aneli konačno su popustili kočnice, pa su počeli da razmenjuju strastvene poljupce pred svojim cimerima u kazinu.

Pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Terza već danima flertuje sa Sofijom Janićijević, a sinoć je zaboravio na bilo kakvu kontrolu, pa ju je otvoreno pozvao da stane pored njega, kako bi zajedno provodili vreme. Tu situaciju možete pogledati klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga on se još više opustio, pa joj se pridružio na plesnom podijumu i progrlio je rukama. Pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su neki uživali u ljubavi, Sara i Rajačić su se žestoko svađali u Rajskom vrtu, a obezbeđenje je sve vreme bilo uz njih.

Ivani Keneški pala je roletna u spavaćoj sobi, pa je Rajačiću pobacala stvari i napravila haos.

Iako je u Beloj kući bio haos, u kazinu su sevale ljubavne varnice, pa je Sofija otkrila da joj je Terza priznao da želi da se ljubi sa njom. Situaciju možete pogledati klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Sofija uopšte ne želi da prikriva Terzu, pa je cimerima otkrila sve tajne signale koje dobija Terze.

Rajačić i Keneški uspeli su da smire strasti, pa su nakon sukoba počeli da razmenjuju vrele poljupce.

Sofija je iznenadila Terzu nakon žurke, pa mu je spremila da jede.

Ivan Marinković napravio je dramu nakon žurke jer je saznao da ga bivša supruga Jelena Ilić i Aneli ogovaraju iza leđa.

- Janjuš je napadao Jelenu i mene , naj*bem mu se majke i on napuši Jelenu. Ona, kao Janjuševa devojka ustaje i govori Jeleni da je k*rva. Sad se smuva sa Matejom, iako kao čeka Janjuša. Obe se tuširaju, Jelena viče da je Janjuš smrad, Aneli govori kao i ovaj. Jelena me je videla, pa joj je verovatno rekla. Sad su najbolje drugarice, kakve gnjide - ispričao je Ivan.

Aneli nije želela da prećuti Ivanu, pa mu žestoko uzvratila, a on ju je potkačio za bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša.

Nikola Grujić Gruja odlučio je da raskrsti sa Milanom Šarić Mimas, a iako je prošlo jako malo vremena već je bacio oko na Kristinu Buđevac i sa njom završio pod tušem.

Kako ju je Gruja odmeravao dok se ukapala, pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su Rajačić i Ivana smirili starti to nije dugo potrajalo, pa ju je on isterao iz kreveta.

Aneli i Mateja zavukli su se pod jorgan kad su se ugasila svetla i ramenjivali pljupce bez prestanka. Klikom OVDE možete da pogledate kako je to izgledalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruja je po svemu sudeći zauvek stavio tačku na vezu sa Mimas, pa je legao u krevet sa Kristinom i razmenjivao nežnosti. Kako je to izgledalo pogledajte klikom OVDE.

Autor: A. Nikolić