AKTUELNO

Voditeljka Pinkovog jutarnjeg programa Jovana Jeremić u emisiji "REDakcija" progovorila o svojim poslovnim planovima i odgovorila zlim jezicima koji negativno komentarišu sve što ona radi!

U današnjen izdanju emisije "REDakcija" voditelji Nikola Žugić, Goran Todorović i Sanja Arsić ugostili su Jovanu Jeremić. Ona je sa njima komentarisala goruće teme sa estrade i naravno iz najgledanijeg rijalitija u regionu "Elita 8".

Foto: RED TV Printscreen

Jovana je progovorila o novim špicama koje je spremila za svoj jutarnji program i koje će biti premijarno puštene u nedelju.

- Mrzim kad kažu da ne prate rijaliti, onda nisi u temi. Danas smo krenuli sa promenama jutarg programa, sve sam iscrtavala. U nedelju će biti novi džinglovi. Svaka tema je obrađena kroz džinglove. Većinu sam sama smislila, imam i reditelja koji je dosta pomogao - govorila je Jovana, pa nastavila:

- Ja sam spoj tradicije sa urbanim vremenom. Ja mogu da budem sve što poželim... Bila sam Živojin Mišić, ja potilčen iz tog kraja. Mi smo većinom lažni vernici, koji smo za televiziju vernici i volimo Kosmet, a kad bismo otišli dole? Nisam lažni vernik, ja zaista tako živim i to dokazujem. Kakva sam na televiziji, takva sam i privatno i zato remetim lažne moraliste. Neću da se foliram da ne pratim rijaliti kad ga ja pratim - nastavila je naša voditeljka.

Foto: RED TV Printscreen

Jovana je takođe prokomentarisala i svoj odlazak u Ameriku povodom izbora koji se bliže.

- Mislim da će meni Amerika da proeni život. Idem privatno početkom oktobra da pripremim teren. Amerika će da mi promeni život jer ja jesam američki tip voditelja, sigurna sam da više neće biti isto. Rečeno mi je da ću napraviti svetsku karijeru i da ću biti jedina Srpkinja koja ću uspeti u Americi - rekla je Jovana u emisiji "REDakcija".

Foto: RED TV Printscreen

Autor: A. Nikolić