AKTUELNO

Maja Marinković i Filip Car obnovili su svoju ljubavnu romansu, što i dalje ne žele da priznaju za domaće medije, a raskrinkali su ih fanovi, koji su na mrežama obelodanili dokaze da su zajedno u jednom luksuznom hotelu u Novom Vinodolskom, u Hrvatskoj.

Njih dvoje i dalje ništa ne priznaju, već o svojoj ljubavi ćute, a našoj redakciji se danas javila jedna gospođa, koja je insistirala da joj ne otkrivamo identitet. Do detalja je ispričala gde je tačno i u kom izdanju videla Maju i Cara, kako bi potvrdila pisanja medija o njihovom pomirenju.

Foto: Instagram Printscreen

- Videla sam Cara i Maju u Novom Vinodolskom. Nažalost, nemam slike. Šetala sam pored našeg hotela i tik do njega je picerija "Val". Ubrzala sam korak da bi ih bolje videla i zaista su oni, Hteli su ući u piceriju, ali ona ponedeljkom ne radi. Jako mi je žao što ih nisam slikala, neću sebi to oprostiti - rekla je meštanka ovog primorskog grada.

- Ona je, kao i uvek, obučena oskudno, a Car u treger majici, kratkim pantalonama i japankama. Ubrzo su seli u crni mercedes i odjurili - poslala nam je ona i dodala da jo je "unuk rekao da ih viđa u Crikvenici".

Podsetimo, Maja se danas oglasila za Pink.rs. Međutim, uprkos svim dokazima koji kruže mrežama, vezu i dalje ne priznaje.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Videla sam da je haos na društvenim mrežama... Ja ne znam da li ti ljudi imaju svoje zivote. Haos je zbog storija koji je od letos, samo sam sada objavila da Instagram ne pati - u svom stilu odgovorila je Maja, a da li govori istinu ili ne, prosudite sami.

Autor: Darko Tanasijević