AKTUELNO

Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica "Zadruge", pre mesec dana udala se u Gračanici za beogradskog ugostitelja Bogdana Srejovića, a danas su upriličili gala svadbeno veselje za brojne prijatelje i familiju.

Jovana i Bogdan odlučili su se za popularni prestonički restoran na samom Ušću, gde je sve bajkovito dekorisano za njihovo veliko slavlje. Skup svatova počeo je u 17h, a pre samo nekoliko minuta brojne goste pozdravili su nikad veseliji mladenci.

Foto: Instagram Printscreen

Trudna Jovana odlučila se za efektnu, glamuroznu venčanicu u kojoj je mnogima zaličila na pravu princezu, dok se njen izabranik, inače bivši dečko Cece Ražnatović, odlučio za elegantno crno odelo, a svoj stajling upotpunio je sunčanim naočarima.

Foto: Instagram Printscreen

Svatovi su gromoglasnim aplauzom pozdravili mladence, a brižni mladoženja pomogao je svojoj dragoj jer joj je šlep, koji se vukao po podu, zadavao muke.

Foto: Instagram Printscreen

Podsetimo, Jovana je u blagoslovenom stanju, što su javnosti otkrili malo nakon što se saznalo za njihovo tajno crkveno venčanje. Na fešti koju su organizovali za najbliže saznali su da čekaju dečaka.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: Darko Tanasijević