AKTUELNO

Megalomanski projekat ružičaste imperije, rijaliti "Elita 7", oborio je sve rekorde gledanosti, te je prema jedinim zvaničnim merenjima gledanosti agencije Nilsen, u periodu od septembra 2023. godine do početka jula 2024. godine, na Balkanu "Elitu" pratilo neverovatnih 2.000.000 gledalaca na dnevnom nivou.

Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, na svom instagram profilu obavestila je sve da je kasting za novu, osmu sezonu "Elite" u toku.

Nedavno je direktorka zabavnog programa Milica Mitrović otkrila da "Elita 8" počinje 7.septembra, a kako je najavljeno ove sezone vas očekuje pravi spektakl koji će oboriti sve rekorde gledanosti.

Od tog trenutka smo otkrili prve dve učesnice "Elite 8", a reč je o Ivani Kaneški i o Aleksandri Vučenović.

Pored njih potvrđeno je da u Elitu 8 ulazi i Stefan Karić koji je potpisao ugovor sa vlasnikom i direktorom Pink Media Groupe, Željkom Mitrovićem.

Danas vam otkrivamo još jednu učesnicu Elite 8. Njeno lice svi znate, a ona je rešila da se ove godine predstavi u još boljem svetlu nego prethodne sezone.

Malo ko je nju ponovo očekivao u Beloj kući, ali na imanje Elite se vraća jača nego ikada drugoplasirana takmičarka iz Elite 7, Aneli Ahmić koja će se u Eliti 8 boriti za prvo mesto!

Foto: Pink.rs

Ostanite uz portal Pink.rs, gde vas očekuju najsvežije i najtačnije informacije, kako za bivše učesnike "Elite 7", tako i sve informacije o novoj, osmoj sezoni "Elite".

Autor: N.Brajović