AKTUELNO

Majka (29) i dve ćerkice od pet i osam godina pronađene su mrtve u sredu popodne u porodičnoj kući u Austriji. Tela je pronašao otac devojčica, a mediji pišu da je majka bila lovac i da je legalno posedovala oružje.

Na licu mesta je pronađen i pištolj, i sada se ispituje da li je njime počinjen zločin. Uprkos tome što je pištolj zaplenjen, samo na telu majke vidljive su prostrelne rane, saopštio je danas Stefan Fandler, načelnik Državnog zavoda za krivične istrage Donje Austrije.

Danas bi trebalo da budu urađene obdukcije tela, dok se samoubistvo majke smatra mogućnošću, a dalje istrage su neophodne.

Prema rečima Fandlera, trenutno ne postoje konkretne indikacije da su drugi ljudi umešani u zločin. Na licu mesta je zaplenjen i pištolj.

Majka je posedovala ovo i drugo oružje legalno. Prema poslednjim informacijama, ona je bila lovac, a otac dece je policijski oficir.

Tela su pronađena u spavaćoj sobi

Nakon što se majka (29) nije pojavila na poslu, njena koleginica je bila zabrinuta. Ona je navodno zatim pozvala oca devojčica, koji je imao ključ njihove kuće. On je nakon toga pronašao tri tela u spavaćoj sobi na spratu.

Policija nastavlja sa istragom slučaja.

Autor: Marija Radić