AKTUELNO

Folker Radiša Trajković Đani oglasio se vidno besan nakon proslave posvećene našim olimpijcima vidno razočaran u kolege, jer nije stigao na red da izađe na binu.

Ono što se nakon Đanijeve objave počelo komentarisati na mrežama, jeste to i koji su to pevači sinoć uveseljavali naše sportiste.

Na slavlju su od pevača bili i pevali Milica Todorović, Danica Crnogorčević, Tanja Savić, Željko Šašić, Nikola Rokvić i Ina Gardijan.

Veče je otvorila mlada pevačica Ina Gardijan, koja je zabavljala sportiste oko nekih 40 minuta, a nakon još jedne pevačice, napravljena je mala pauza, tokom koje je za muziku bio zadužen di-džej, posle čega je na scenu izašao Rokvić.

Foto: Printscreen

Ono što su mnogi od njih čekali je usledilo nakon Nikole, kada je na scenu izašla Danica Crnogorčević, koja je nekoliko pesama posvetila Đokovićima i pevala oko nekih 20 minuta.

Iako je došao među prvima, ni nakon Danice nije došao red na Đanija, već na Tanju, koja je svoje hitove pevala oko 30 minuta.

Video: Instagram.com

Posle Tanje, na scenu je krošila Milica Todorović, dok je Đani, kako je napisao, slavlje napustio besan u pet sati ujutru, a da na scenu izašao nije, te se za Pink.rs oglasio vidno nezadovoljan i razočaran:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić; Tanjug/Rade Prelić

Došao sam prvi! Al ovako nikada nisam bio ponižen od kolega i ko je organizovao. Ovo mi se nikada nije desilo!!! A mene vole i pitaju što ne pevam...Velike zvezde. Novak i ja prvi došli! Samo su održavali svoje koncerte, a ja kao da nisam tu! Sramota me samog sebe...Ipak imam više staža i sve, al svi negde žure! Čekam da me prozove neko kao da sam radni pevač, a došao da ispoštujem Srbiju i sve sportiste. Ne poštuju godine i ko je ko!!!

Autor: Nikola Žugić