AKTUELNO

Smeh do suza!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji gosti su Nenad Macanović Bebica, Slađa Blinda i Slađa Lazić Bošković. Dada (76) rastavila Bebicu i Slađu na činioce u maratnskom razogovru, nastao smehotres u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađo da li je kulturno da se tako oblačiš u 33 godini, sve se vidi, strašno si nekulturna, vodi računa kako se ponašaš. Prestani dok ja govorim, dok ja pričam dok ti ćutiš, polugola žena -rekla je gledateljka.

Ja volim da budem gola, ja dišem kad sam gola, ne razumem šta je problem -rekla je Slađa.

Stani više ženo, nisi u Eliti. Oćeš ostaviti tu kosu na miru, treba da se obratiš kod nekog psihijatra sa takvim ponašanjem. Sram te bilo, obuci gaće kad dolaziš u emisiju -dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo jel ne volite vi da idete goli? -pitala je Slađa.

Jel si ti normalna devojka o čemu pričaš. Želim da vidim Macanovića, mnogo pričaš neistinu, malo se zaustavi, da li ti veruješ sve Teodori što priča, ona toliko ima para u tim godinama nije sigurno pošteno zaradila. Jel ti pričala da je bila sa crncem i kako se ponašala, brukaš i Krnjaču i sve ostale. Ti imaš 5 reči koje vrtiš, ne znaš ni šta pričaš. Ti koliko si glup treba da znaš da je Miljakovačka šuma izgorela ali ti nemaš pojma o životu -rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja