AKTUELNO

Žestok početak emisije "Narod pita"

Tokom emisije "Narod pita" došlo je do žestoke svađe između Slađe Bošković i Nenada Macanovića Bebice, a ona je pokušala da opravda svoj odnos sa Lukom Majčicom.

- Majčica je želeo da pravi priču sa mnom, ja sam mu rekla da kući imam muža. Pričao je kako sam mu p*šila, lažovčina teška. Majčica je super lik, hteo je da se zeza, ali kad je video da neću rekao je da neće više da me uvlači - govorila je Slađa.

- On je bio kod tebe u krevetu - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si jedan ološ. Pričaš ti o mojoj porodici, ne znam - rekla je Slađas Bošković.

Voditeljka Maša Mihailović upitala ju je da pojasni detalje afere njenog supruga i sestra, za koju je sama ispričala da se desila.

- Desilo se dok sam bila unutra, sami su mi to rekli. Ja sam počela da obraćam pažnju na to. Ja nemam sad 100% dokaze da su oni imali bilo šta. Bili su na Zlatiboru dok sam ja bila u Eliti, pre toga je bio problem između mene i mog muža - govorila je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliko dugo si sumnjala? - pitala je Maša.

- Nisam dugo, možda 15 dana. Meni nije normalno da idu na Zlatibor šta će on i moja sestra na Zlatiboru? Deca su mi pričala kako su išli u spa centar, neke saune. Ne znam i deca su mala, ko zna šta su videle i shvatila... To su deca - govorila je Slađa.

- Šta si ti preduzela povodom toga, ako sam ja neodgovoran otac? - pitao je Nenad.

- Ko ti si da ti se ja pravdam? - odbrusila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: Andrea Nikolić