AKTUELNO

Evo šta se desilo nakon završetka rijalitija!

Voditeljka Maša Mihailović upitala je Samira Ramovića o razgovoru koji je imao sa Asminom Durdžićem nakon završetka "Elite" zbog prozivki koje je izneo na njegov račun, pogotovo kad je razgovarao sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Ne interesuje me i ne razmišljam o njima. Za Aneli imam isto mišljenje, a što se Asmina tiče, drugačije je bilo kad tamo slušamo Anelinu priču - pričao je on, pa otkrio da li je istina da je govorio kako mu je Durdžić nekog poslao u restoran.

- Nije istina da mi je poslao nekog u moj restoran, nego je naš zajednički prijatelj zvao mog oca i da su ljudi sa kojima sedi poručili da treba da ga zovem i da se izvinim za stvari koje sam pričao. Brzo smo stupili u kontakt, rekao sam šta sam imao i on. Najbolje da se tako završi, nisam ništa rekao za njega što nisu drugi ljudi. Nije mi pretio, ali je iznosio navode da sam pričao nešto što nisam za njegovu ćerku. Ja to nikad nisam pričao, nisam takav čovek - govorio je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

- Često si ga ogovarao sa Janjušem - dodala je voditeljka.

- Pa jesam, dobijali smo neke informacije. Bilo je i takvih komentara, kad su Aneli i on imali suočavanje, pa smo se zezali za neke stvari - rekao je Samir.

- Da li si se pokajao, pa si mu se izvinio? - upitala je Maša Mihailović.

- Nisam se izvinio, rekai sam mu da nisam rekao te stvari za ćerku. Ako nešto treba tu sam glavom i bradom. Nismo se posle čuli. Sa Janjušem ne pričam o tome, ne pričamo o rijalitiju. Kad smo na moru gledamo da nam lagano prođe dan. Janjuš je neko koga rijaliti napolju ne interesuje, on ne želi da razgovara o tome - poručio je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Andrea Nikolić