AKTUELNO

Potpuno otvoreno govori o svom oporavku

Reper Mašin Gan Keli nedavno je u ekskluzivnom intervjuu otkrio da je već punih godinu dana trezan. U ovom iskrenom razgovoru, Gan Keli je podelio detalje o svojoj borbi sa zavisnošću i putu oporavka.

Mašin Gan Keli je otkrio da je nakon turneje 2023. godine odlučio da se povuče u bolnicu za odvikavanje, gde je započeo svoj oporavak.

Foto: Instagram.com

- Više ne pijem. Nisam pio od prošlog avgusta - izjavio je muzičar. On je dodao da je ovu odluku doneo u privatnosti, delimično zbog svoje želje da se posveti samo najbližima i ličnom razvoju.

Gan Keli je napomenuo da ovo nije prvi put da je tražio pomoć psihijatara, ali je priznao da ranije nije bio dovoljno uporan.

- Susreo sam se s mnogo psihijatara, neki su odustali od mene, i mnogi terapeuti su učinili isto. Postao sam svestan kakvo je moje stanje i pomirio sam se s tim - rekao je on, ističući koliko je teško bilo da pronađe pravi put ka oporavku.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

U razgovoru, Gan Keli je takođe pohvalio bivšu verenicu Megan Foks za njenu podršku tokom njegovog oporavka.

- I dalje prihvatam činjenicu da će ovo putovanje biti teško za mene. Jako sam strog prema sebi, ali sam srećan što se osećam dovoljno prijatno da pokažem ljudima ko sam ja - izjavio je u podkastu „Dumb Blonde“.

On je otvoreno priznao da je preterivao sa alkoholom, marihuanom, kao i da je koristio kokain i heroin.

Foto: Instagram.com

Autor: Andrea Nikolić