AKTUELNO

Bukti rat!

Po povratku s kratkih reklama, voditeljka Ivana Šopić poželela je dobro veče gledateljki Jovani iz Batajnice koja je ostala kraj linije kako bi nastavila razgovor s Stefani Grujić i Danijelom Dujkovićem, Munjezom.

- Imala sam za Stefani, da ne obraća pažnju i to što sam rekla, vidim da je Munjez rekao da je Stefani pokazala svoje lice, htela sam da kažem da je pokazala svoje bolje lice, a ne lošije. Kaže da je nije prevario, s tim što je pozvao Lejdi Di, a ona ga je odbila. Bio si sa Stefani u vezi i pozvao si nekog drugog da ljubiš, je l' ti je dečko to prevara - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nismo bili u vezi u tom momentu, ja imam rešenje za tu situaciju. Sada što ste rekli da se bolje pokazala, želim i vama ćerku koja će da ima ženu - rekao je Munjez.

- Zbog čega to nisi rekao devojci prethodnoj koja se javila - rekla je Stefani.

- Što se tiče mentora koji joj šalju poruke za vreme reklama, pozdrav za Matoru i još dvoje...Da li biste voleli da vaša ćerka posle izlaska ode i da se slika tamo po stanovima - rekao je Munjez.

- Moja ćerka pozdravlja Stefani i Matoru i pozdravlja ih - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pozdrav za Saru i vidimo se ponovo u Marbelji - rekao je Munjez.

- To ti i priliči - rekla je Stefani.

- Ovo je jedan mali prevarant, ona je pokazala svoje pravo lice. Njen ujak je jedan veliki gospodin i rekao je ovako: "Stefani će tek sad da pokaže svoje pravo lice" i Stefani je pokazala pravo lice. Matora nije izašla iz kuće četiri dana, Stefani je došla večeras u emisiju, ona je večeras izašla, kako mi to objašnjavate - rekao je Munjez.

- Ja nikome ne dugujem novac. Pozdravljam čoveka koji je u zatvoru i kom Munjez duguje 20.000 evra...Ja nosim na ruci brilijant - rekla je Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ako pričamo o lažima, zašto ne prizna? Ja ću sve da odgovorim njoj, a i ne moram - rekao je Munjez.

- Da li te je Matora verila - pitala je gledateljka.

- Nije - rekla je Stefani.

- Da li ti je Matora kupila patike - pitala je gledateljka.

- Ne - rekla je Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

- Munjo, da li je Jovana Cvijanović rekla za patike - pitala je voditeljka.

- Ja ne želim nikoga da ubacujem u problem - rekao je Munjez.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: pink.rs