AKTUELNO

Voditelj oduševljen imenom koje je pevačica odabrala za naslednika.

Voditelj rijalitija Elita Milan Milošević blizak je pirjatelj pevačice Katarine Živković koja se danas porodila i na svet donela sinaprvenca. Milan je se za Pink.rs oglasio s letovanja i otkrio da je Katarina imala zakazan carski rez, te da ime bebe ne može da otkrije jer je to bila njena posebna želja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Najlepša vest koja je mogla da me obraduje na odmoru. Presrećan sam, svakodnevno smo bili na vezi i bila je super trudnica sve vreme. Inače sam imao tu čast da delim sreću sa njom od trenutka kada je saznala da je trudna i čuvali smo tu slatku tajnu od svih. Pisao sam joj od jutros, ali još ne odgovara, ali znam da je sve super. Ime bebe je prelepo i jedva čekam da idem na babine posle odmora - otkrio je Milan za Pink.rs.

Inače, Katarina krije ko je otac njenog deteta, a komšije su za "Bolic" nedavno otkrile da je reč o starijem muškarcu.

- Ranije smo ga retko viđali, ali poslednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Deluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom, iza njega ostane oblak parfema - naveo je tada izvor.

Autor: Milica Krasić