AKTUELNO

Pevačica otvorila dušu, kao zapeta puška spremna za dve Arene u Beogradu!

U emisiji "Premijera Vikend Specijal" Nemanja Vujičić razgovarao je sa pevačicom Teom Tairović.

- Oduvek sam želela da se bavim muzikom, to je primarna želja i to je ostalo tako. Mislim da publika prepoznaje kad ste iskreni, a ja se trudim da budem maksimalno iskrena i da ne pravim kalkulaciju, nego da bude čista umetnost - govorila je Tea.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliko je bilo teško i koliko si imala kolega koje su ti stajali na put? - pitao je Nemanja.

- Ako su se nekome koplja lomila preko leđa, onda su meni. Mislim da je neophodno za velike stvari. Mene je ovaj posao naučio da se ništa ne podrazumeva, za sve mora da se bori i kad dobijete morate da osvajate. To su neke životne situacije, nije da svet čeka na vas. Ja sam mislila da sam stigla i da želim da se bavim muzikom, ali mora da se bori za sebe. Ja sam zahvalna Bogu na trnovitom putu, jer sam naučila da cenim, da se u dobru ne ponesem, a u zlu ne ponizim. Sve prolazi i dobro, a i loše - govorila je Tea.

Foto: TV Pink Printscreen

Tea je zakazala drugu Arenu, o čemu je detaljnije govorila.

- Sve što ljudi očekuju od Tee Tairović, to će se i desiti. Rdoitelje kad god nisam poslušala, nisam bila u pravu. Svaki njihov savet dobro prevrtim u glavi - rekla je ona, pa progovorila o dečku i mogućnosti da stane na ludi kamen.

- Ja sam ispunjena ljubavlju, to se vidi na meni. Kad ste čilo od mene da direktno odgovaram na pitanja? - nasmejala se Tea i promenila temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Andrea Nikolić