AKTUELNO

Tokom trajanja "Elite" dugo se spekulisalo o tome kako će porodica Nenada Aleksića Ša prihvatiti njegovu devojku Mionu Jovanović, budući da im je odnos bio turbulentan, a sada je konačno sve jasno.

Naime, Aleksići ovih dana slave - naime, Nenadov rođeni prat Predrag postao je otac četvrtog po redu deteta! Presrećni roditelji Predrag i Ceca, nenadova snaja, su svom četvrtom sinu dali ime Nikola, a lepe vesti Ša je obelodanio na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

- Danas je na svet došao još jedan bebac! Čestitam vam od srca mili moji! Dobrodošao, Nikola - napisao je Ša juče na Instagramu, a čestitke su se samo nizale.

Očekivano, kod Aleksića se slavi od juče, a Nenad i Miona uživaju kod njegovog brata Peđe i njegovih sinova. Vidno nasmejani Ša pozirao je zajedno sa svojom izabranicom Mionom, bratom Peđom i bratancima, te nema sumnje da su Aleksići novu snajku dočekali raširenih ruku, da kod njih vlada harmonija, te da su loše trenutke posle "Elite" ostavili daleko iza sebe.

Foto: privatna arhiva

Podsetimo, Nenad je nedavno govorio o tome na koji način on i Miona funkcionišu nakon što su izašli iz rijalitija.

- Ja sam verovao u nju, našu vezu, ona je zauzela stav i zaštitila našu vezu, meni to znači. Naravno ona treba da bude u sjajnom odnosu sa svojima, a mi ćemo dati sve od sebe da ih uverimo da ovo valja. Pokazali smo poštovanje jedno prema drugom, obrisali smo mnoge ljude sa Instagrama, i sada cvetamo. Mi smo bili u šoku da smo najkomentarisanije dve osobe u Eliti, to me je iznenadilo - rekao je Ša.

Foto: Pink.rs

Autor: D. Tanasijević