AKTUELNO

Peta Medjunarodna izložba "Ekspo Rusija Srbija 2018" biće održana od 14. do 16. marta u Beogradu, najavili su danas organizatori.

Cilj izložbe je jačanje trgovinskih veza i strateškog partnerstva Srbije i Rusije, uključujući i treće zemlje Jugoistočne Evrope.

Na petoj izložbi će se predstaviti firme iz različitih grana industrije, kao što su gradjevinarstvo, energetika, tehnologije za uštedu energije, industrija nafte i gasa, mašinogradnja, metalurgija, vazdušni i železnički saobraćaj, turizam, poljoprivredno-industrijski kompleks, prehrambena industrija, rudarstvo, visokotehnološke i inovativne grane, bankarstvo, telekomunikacije, medicina, farmacija, obrazovanje. U okviru izložbe će biti održani i poslovni susreti i diskusija, na kojima će biti razmotrene mogućnosti daljeg unapredjenja rusko-srpske saradnje.

Izložba će se održati uz podršku Medjuvladinog srpsko-ruskog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju, ;ministarstava Rusije, Srbije, Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji, Ambasade Rusije u Srbiji, Ambasade Srbije u Rusiji, Trgovinsko-industrijske komore Rusije, Privredne komore Srbije i Ruskog centra za nauku i kulturu u Srbiji "Ruski dom".

#Beograd

#Ekonomija

#Rusija

#Srbija

'