AKTUELNO

Lepi Mića analizirao superfinalnu noć, otkrio od koga očekuje izvinjenje, pa podelio šok informaciju o pobednici Elite!

Na žurci koja je održana u "Eliti" nakon superfinala razgovarali smo sa Lepim Mićom, koji je za naš portal sumirao utiske najgledanije rijaliti sezone.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

- Uvek sam ja za sve u pravu, plasmani sve govore. Anita je zasluženo pobednila, narod je prepoznao neke stvari. Suština njene pobede je da svakome treba šansu, ona je to iskoristila - govorio je on na samom početku, a onda otkrio od koga očekuje izvinjenje u emisijama "Narod pita".

- Biće njih dosta, ali mislim da treba Ša.

Mića se dotakao i svađe Mione Jovanović sa porodicom u superfinalnoj noći, a kako on kaže očekuje da ga zove nakon raskida sa Nenadom Aleksićem Ša i zatraži savet.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona je mene pitala da li vidim kako se oni ponašaju, kao da su oni krivi. Ja sam rekao da ne bih da se mešam, to su privatne stvari. Njen izbor, ali uvek vremena za kajanje. Sigurno će da me zove nakon raskida i pitaće šta da radi, ona je mlada devojka i ima vremena.

- Jelena, iz Petrovca na moru, to je imućna starija žena, čuo sam se danas sa njom. Jelena Perezić je rekla da će Aniti da da sve što joj u životu treba. Danas smo se čuli, to je ekskluziva, čak i plac za kuću hoće da joj da, toliko ju je zavolela.

Foto: Instagram.com

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.