AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa Džaredom Kušnerom, zetom bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, kome je, kako je rekao, sa ponosom pokazao naš glavni grad i izložio neke od planova za njegov još brži rast.

Vučić se sastao sa Kušnerom i njegovom delegacijom
Kako je Vučić objavio na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, predstavio je Kušneru viziju Beograda kao svetske metropole, čiji je kosmopolitski duh oduvek privlačio ljude iz svih krajeva sveta.

- Inspirativna razmena ideja sa Džared Kušnerom kojem sam sa ponosom pokazao naš glavni grad i izložio neke od planova za njegov još brži rast. Predstavio sam mu viziju Beograda kao svetske metropole, čiji je kosmopolitski duh oduvek privlačio ljude iz svih krajeva sveta, a Kušner je meni predstavio projekat za velelepni hotel u Beogradu koji će doprineti da naša prestonica postane centar ovog dela sveta, koji će se na globalnoj mapi pozicionirati kao nezaobilazna destinacija i poželjno sedište za najveće korporacije, univerzitete i međunarodne institucije, ali i nadahnuće za umetnike, naučnike i nadasve mlade ljude iz svih krajeva sveta - napisao je Vučić na svom instagram profilu.

Kako je rekao, takav Beograd želimo da ostavimo našim budućim generacijama.

Autor: Iva Besarabić