AKTUELNO

Asmin Durdžić, bivši partner učesnice "Elite" Aneli Ahmić, čini sve kako bi dokazao ljubav svojoj partnerki Staniji Dobrojević i iznova joj izmamio osmeh što će mu sada ponovo, bez sumnje, poći za rukom.

Naime, on je pre samo dva dana otišao kod tatu-majstora, kako bi istetovirao lik svoje nove drage, što je podiglo veliku prašinu na društvenim mrežama, međutim tu se nije zaustavio. Kao da jedna Stanijina slika na njegovom telu nije bila dovoljna, Durdžić je poželeo da je ponovo istetovira, te je s novom-starom željom opet pokucao na vrata studija tatu-majstora.

Ovaj put mu je, međutim, društvo pravila Ermina Pašović, nekadašnja učesnica "Zadruge", koja mu je priredila potpuni ugođaj, te mu je ni manje ni više pripremila pitu! Ogladneli Alibaba, kako mesecima unazad u "Eliti", ali i na društvenim mrežama, zovu Asmina, nije mogao da izdrži, te je Erminin specijalitet isprobao u ležećem položaju, dok se tetovirao.

- Kakva je Erminina pita? - upitala ga je Pašovićeva, a Asmin joj je odao priznanje, budući da je njeno kulinarsko umeće poistovetio s umećem majke Mevlide, o čijoj se piti naširoko pričalo s početka "Elite".

- Kao Mevlidina! - rekao je Asmin!

Video: Pink.rs

Video: Pink.rs

Odmah pored tanjira s pitom nalazila se i sveže pripremljena salata, kojoj je Alibaba pribegao verovatno kako bi izbegao Stanijine kritike na račun ishrane, budući da je, otkako je sa njom, na posebnom režimu zahvaljujući kojem je, kako se ranije pohvalio, uspeo da skine višak kilograma i dovede se u red.

Foto: Pink.rs

Autor: D. Tanasijević