AKTUELNO

Žestoko razvezala jezik!

Veliki šef danas je zadao takmičarima "Elite" da biraju tri najbezosećajnije osobe. Ovonedeljni vođa Milica Veličković dala je reč Miljani Kulić.

Janjuš broj jedan i sa njim čopor koji napada trudnu ženu. To je mučno za slušanje, zbog čega ću ja uvek da je odbranim. Druga je Boki, prema svojoj devojci. Nikad joj nije uputila lepu reč, zbog čega Anđela plače - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Svađa Aneli Ahmić i Stefani Grujić ponovo je prekinula sastanak, a nakon toga je Miljana nastavila svoje glasanje.

Ja ću sa svakim, ko god da krene na mene - ponavljala je Stefani iz sveg glasa.
Dete, smiri se - dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Bezosećajno g*vno je Željkov otac, koji mi je požeo da ne provoedem ni pet minuta više sa Željkom, automatski mi je poželeo smrt. Mene najviše boli kad mi neko o detetu priča budalaštine. On je bezosećajan prema svojoj prodici i prema svojim najbližima. On hvata ljudi na patetiku. Gde "Buđola" tu je i "Buđolina". On baca dečije poklone, a onda laže kako ih je odneo na kućnu adresu. Darjan prema prvom detetu, videćemo kakav će da bude prema drugom. Ja kad sam ušla u odnos sa njim pričao mi je o deci, ali ne možeš da nekog hvališ (Ivana), a da budeš bolji čovek. Ivan broj jedan, Janjuš dva, a čopor Uroš, Darjan, Lakić i svi koji napadaju Aneli - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.