AKTUELNO

Razvezao jezik!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Nenad Aleksić Ša dobio je reč.

Miljana i ja imamo jako čudan odnos, ne mogu to da opišem. U svakoj sezoni se svađamo i mirimo. Ume svašta da kaže, ali i da se izvini. Ume da se izvini od srca, ne mogu da budem toliko ljut, da ne progovorim s njom. Uvredila je nekog koga nije trebalo da uvredi i to ne mogu da joj zaboravim. Bez obzira na sve, tu je i tu sam. Ne mogu da se trajno ljutim na nju.
Zola i ja smo imali jednu raspravu, inače nam je super odnos. Voli da se zeza, nikad mi nije nešto loše izrekao. Vaš odnos je neka misterija, ne znam ni sam da li ćete se pomiriti. Vi ste nejasni, ali uvek zanimljivi. Gotivni ste mi kad ste u dobrom odnosu, ali to je brzo promeni. Nekako sam i oguglao na to. Ostaviću Zolu, poslaću Miljani.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Stanić sledeći je nominovao.

Naš odnos je od ljubavi do očaja, nikad ne znam na čemu sam sa Miljanom. Bila je dosta puta tu za mene i štitila me. Miljana nije loš čovek, ali je malo prevrtljiva. Ne sviđa mi se njen način svađe, udara nisko i nekad nema granice. Mislim da se kaje zbog svega što izgovara. Krivo mi je što je nesrećna u ljubavi i smatram da je dobra majka. Mislim da je izgubila pojam o realnom svetu. Izgubila je pojam o svemu, mozak joj je zatupljen. Imaš sujetu i ljubomoru u sebi, konstantno potenciraš plasmane. Smatram da ne treba da misli o tome, preokupirana je.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je prevarant, lažov, folirant, kadropaćenik. On je svačiji, ali ničiji prijatelj. Gleda svoju korist. Odnos sa Miljanom je bolestan i toksičan. Bili su zanimljivi u početku, sad je mučno gledati. Ne znam kad će staviti tačku na to, ovo je lakrdija. Nominujem Zolu, ostaviću Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković