AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aniti Stanojlović kako bi iznela mišljenje o Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli, a onda i jedno od njih dvoje poslala u izolaciju.

Ja imam u glavi da mi je lomila šminku i moram da spuštam loptu. Ja sa njom kalkulišem, ljutila se ona ili ne. Kad započne ja ću da uzvratuim, a prva je ne diram. Sa Zolom nemam komunikaciju, ne provocira, prošle godine je te radio. Kad mi se obrati on to uradi kulturno, pa ne osećam njegovu lošu nameru. Mi smo korektni i ne mislim ništa loše. Ponižavaju me kad provuku da sam bila sa njim, on ćuti, a mene to ne pogađa. Moram da ostavim Miljanu, jer je ona ostavila Anđela - govorila je Anita.
Zola je bio moja najveća ljubav, a ona je rekla da je sa njim bila zbog rijalitija i da ju je sramota. Ja sam burno tad reagovala jer sam osobu volela najviše pored svoje porodice. Zbog toga sam sa njom imala konflikte, nisam ja lujka da iz čista mira bacam stvari - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Zolom uvek imao dobar odnos. Mi smo provodili vreme, pričali smo, ali ove sezone nije tako jer sam ja dugo u vezi. Nemam ništa loše da kažem za Zolu. Što se tiče Miljane ponavljao bih se kad bih rekao da ima loše i dobre strane. Što se tiče našeg odnosa najgori period je dve nedelje provokacija. Ja sam rekao ko prvi krene na mene i moju devojku da ću da uzvratim. Bilo je svađa i rasprava, rekli smo mišljenje, a onda je došla i izvinila se. Ja ću da ostavim Miljanu jer je duže poznajem od Zole - poručio je Anđelo.
Mene je ova nominacija razočarala. Ja sam za njega imala samo reči hvale, kad sam te udarila nisko? - pitala je Kulićeva.
Kad si udarila Anitu, pričala da sam mamin sin i p*derko. Ako hoćeš da diraš, vratiću ti - odbrusio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.