AKTUELNO

Ovome se nisu nadali!

Saša Matić, regionalna muzička zvezda, odlučio je da obraduje sve ljubitelje njegovog lika i dela sa dve informacije: prva da je zakazao veliki koncert u Beogradskoj Areni 08.marta 2025.za koji se karte mogu kupiti već od ponedeljka od 12h.

 Karte će biti dostupne online i to na putemticket.rs,efinity.rs, gigstix.rs. Dok je druga informacija da priprema novi album koji izlazi na jesen u saradnji sa Telekomom Srbija. Nakon što je publika 2023. godine uživala u dve koncertne večeri u Beogradskoj Arene i velikoj regionalnoj turneji, Saša nije želeo da njegovi fanovi čekaju dugo, već je rešio da ih odmah obraduje novim albumom i novom koncertnom turnejom.

Foto: Foto: Dušan Petrović

Novi album Sase Matica dolazi kao rezultat dvogodisnjeg rada i eksperimentisanja sa razlicitim muzickim stilovima. Album će obuhvatiti širok spektar emocija i tema, od ljubavnih balada do energičnih pesama koje će mnogi voleti.

- Svaka pesma na albumu imaće posebnu priču, a zajedno činiće mozaik mog muzičkog izraza u ovom trenutku - objašnjava Matić. Produkcija albuma uključuje saradnju sa nekim od najpoznatijih kompozitora i tekstopisaca na Balkanu, kao i sa modernim aranžerima koji su dodali savremeni pristup tradicionalnim melodijama. Biće i neki duet sigurno.Koncert u Areni zakazan za 8.mart.2025. godine: Biće to noć za pamćenjeKoncert u Beogradskoj Areni logičan je sled događaja, te će po šesti put uživati sa svojom publikom u nezaboravnoj noći.

Foto: Foto: Dušan Petrović

- Na nagovor mog tima a pre svega na zahtev moje publike, odlučio sam ipak da oragnizujemo veliki koncert u Beogradskoj Areni. Pokazali smo da smo majstori da napravimo sjajne večeri, što ćemo učiniti i 8.marta. Mislim da je ovo zapravo najbolji poklon za moje dame, koje obožavaju da slušaju pesme koje izvodim. Kao i prethodnih godina, ceo koncert organzovaće Kamarad produckija - istakao je Saša.

Autor: Pink.rs