AKTUELNO

Nisu optimistični!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. Ukućani komentarišu Mionine skrivene planove kada je u pitanju korist u odnosu sa Aleksićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislave, tebe je Mionin tata pozvao pre njihove posete i ptiao te je da li može da kaže da veruje u vas -rekla je Ivana.
Ja njega ne poznajem, jednom smo se videli, deluje mi kao normalan čovek. Ja sa njim uvek mogu pričati ali što se Mione tiče to je završena priča -rekao je Stanislav.
Šta ja imam sa tim, mene se to ne tiče -rekao je Ša.
Ša i kad se naljuti on uvek priča iste stvari u drži se iste priče. Meni je jasno zašto ispada ludak napolju, zbog tih reakcija, meni nije jasna Mionina kontantna promena u priči. Ona nikada nije ustala da brani trenutnog partnera, uvek od njega praviš zavrzlamu, kad on sebe brani prebacuje na mene. On je budala što joj titra, ovakvo titranje njega ne zanima. Ti si budala i zbog toga preteruje u nekim stvarima, ko to voli, to nisu normalne stvari, njoj odgovaraju te stvari -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim tako i svako mi je titrao u odnosu -dodala je Miona.
Ona želi da se reši Ša i to je evidentno, on je takav i meni je to sve jasno, generalno je dobra osoba, nije za sebe dobar ali ono što je Kačavenda rekla ja se nisam slagala da igra rijaliti. Kad priča da odma izlazi pesma daje za pravo da ljudi tako misle -dodala je Bojana.
Moji mogu da imaju mišljenje kako god, na kontu svega onoga što je o meni napisano i izrečeno svako ima pravo na svoje mišljenje ali ja znam kakve ja namere imam i znam da sam čist -dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja