AKTUELNO

Takmičari dali sud o odnosu Maje Marinković i Stanislava Krofaka!

Nenad Macanović Bebica dobio je reč od voditeljke Ivane Šopić da prokomentariše odnos Maje Marinković i Stanislava Krofaka.

Maja se sad samo blamira i ispada smešna. On je jasan, a Maja se ponižava - rekao je Bebica.
Ti mi kažeš? - upitala je Maja.
Na mene su navikli. Najjača mi je Ivana kad kaže Maji da joj malo fali, a ja mislim da fali malo više. Blamiraš se. Od Stanislava mislim da ćeš da vidiš samo prašinu kad sedne ovde u auto - komentarisao je Macanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje sve ima težinu, kad pravim sr*nje radim kvalitetno. Ja ne mogu da kažem nekome da sam ljubavnica, jer sam i ja to bila. Mogu da pričaju šta hoće, videćemo rezultate - govorila je Maja.
Mislim da Stanislav jedva čeka da se ovo završi. Imam drugare koji ne pokazuju emocije i stoje iza toga da neće biti sa nekim ko ga povredi - dodao je Macanović.
Ja ne mislim da se Maja blamira, ona tako uvek pita i traži odgovore. Ja mislim da je Stanislav zaljubljen u Maju i da čeka samo dve nedelje da se pomiri sa Majom i da je vodi u Zagreb. On je rekao da mu je Maja zakazala operaciju i da će da spava kod nje, rekao je danas u pabu. On nju non stop gleda, ja sam to primetila u kazinu i na bazenu isto. Ja ne mislim da on drži stavove jer su imali odnos, nego mora da se opravda pismu - pričala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.