AKTUELNO

Otvorio sve karte!

Marko Đedović pozvao je Miljanu Kulić kako bi sa njom razgovarao na današnjoj debati o temi ranjivosti u ljubavnim odnosima. On je pred cimerima otkrila da je odlučila da okrene novi list, nakon što je sinoć od Lazara Čolića Zole popila korpu.

Ja ću da držim do sebe, biću ranjiva prema porodici i prema novcu. U izolaciji se desilo svašta, pričali smo... Nije bilo s*ksa. Pitala sam ga da krenemo ispočetka, rekao je da ne može da mi da novu šansu, da ne voli i da ne može očima da me gleda jer me vidi kao najvećeg neprijatelja. Spustila sam loptu i nisam htela da pričam šta sam ja sve ovih godina uradila za njega. Stavljena sam ovde na stub srama jer sam pokazala ranjivost i molila ga da mi oprosti, ali je rekao da nema gram emocija i za 20 dana ide svako svojim putem - govorila je Miljana.
Nakon svih stvari ja nemam volju i želju da je zagrlim. Siguran sam jad bi se sve izdepavalo da bi za dva dana bilo isto, pa i 100 puta gore. Ja hoću da sačuvam sebe i nju - dodao je Zola.
On je rekao da mene ne voli - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni pričala za tebe, siguran sam da si to video, ti da si hteo s vrata bi ušao i rekao joj: "Mamu ti j*bem". Da li je ona posle tebeodgurnula i dala ti za pravo da ovako govoriš? - pitao je Đedović.
Jeste, pre 15 dana smo gledali njen s*ksualni odnos i bilo je brutalno. Jutros govori da mene voli i hoće da legne pored mene, ja to ne mogu više da pop*šim. Ja znam da večeras odem sa njom mogu da odem na Rajsko ostvro, ali ne mogu. Ja sam došao i legao pored nje, Slađi se nisam obratio, a to nije zaslužio. Ja nisam hteo da Miljana pomisli da sam došao ovde da joj teram inate, jer sam gledao kako je pričala da ću da budem ovde protiv nje kao svi njeni bivši - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.