AKTUELNO

Moj Dušan se u toj firmi zaposlio pre godinu dana. Čula sam da je kamion klecnuo i da je on pao sa njega i na mestu ostao mrtav, kaže nesrećna žena.

Dušan I. (49) radnik komunlanog preduzeća nastradao je kada je pao sa kamiona za odnošenje smeća, a kojim je upravljao njegov kolega R.T.

Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nezgoda dogodila se u ponedeljak oko 16 sati u selu Donja Šatornja kod Topole.

- Kamion je vozio R.T. dok je Dušan stajao na njemu sa strane. Radili su sakupljali otpad. Išli su ka Blaznavi. U tom delu je nizbrdica, strmo je i pretpostavljam da je išao malo brže kamion te je Dušan pao sa njega. Tom prilikom je zadobio povrede usled kojih je preminuo na mestu nezgode - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Nada, majka nastradalog Dušana, kaže da joj je za strašnu tragediju rekla snajka koja je tuda prolazila i videla nezgodu.

- Moj Dušan se u toj firmi zaposlio pre godinu dana. Čula sam da je kamion klecnuo i da je on pao sa njega i na mestu ostao mrtav. Neko je rekao i da je navodno kada je pao neko vozilo prešlo preko njega. Ništa tačno ne znam osim da mi je sin nastradao - kaže nesrećna majka.

Prema njenim rečima Dušan ima dve sestre i nije se ženio.

- Živeo je sa mnom, sada sam ostala sama. Pre ove firme radio je 35 godina u vojsci putovao je do Aranđelovca. Put ga je iscrpljivao pa je to napustio i zaposlio se ovde u Topoli - objasnila je Nada kojoj od juče dolazi rodbina i izjavljuje saučešće.