AKTUELNO

Otvorila dušu!

Pevačica Tanja Savić upriličila je slavlje povodom promocije novog albuma pod nazivom ''Lečim se životom'', kojim je obeležila punih 20 godina svoje muzičke karijere.

Kod Tanje su na promociju došle pojedine kolege, među kojima su: Bane Mojićević, kolega sa kojim je pravila prve muzičke korake u ''Zvezdama Granda'', Milica Jokić sa dečkom Lukom Dačićem, kao i Bane Bojanić, sa kojim je snimila duetsku pesmu ''Dve nevolje''. Tanja je za Pink.rs progovorila o novom albumu

Foto: Pink.rs/N. Panić

- Trebalo je da izdam novi album, bilo je samo pitanje vremena kad. Godinu dana smo radili na novom albumu i srećan sam što je izašao. Sve pesme su autobiografske, da ih nisam osetila ne bi to tako ni zvučalo - rekla je Tanja za Pink.rs i dodala:

- Ne volim da razmišljam o školi, jedva čekam letnji raspust da odem negde... Odličan je odnos Mukija i moje dece. Posle Arene možemo da planiramo da se ostvarimo u ulozi roditelja, ovako ništa. 9. novembra će biti koncert u Areni, čekam vas da dođete da sve to lepo ispratite - poručila je pevačica za naš portal.

Foto: Pink.rs/N. Panić

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Pink.rs