AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe, Marka Đedovića. Na redu je Ivan Marinković.

Ne sviđa mi se tvoje učešće, ali verovatno imaš svoje razloge. Radi šta hoćeš. Na Nominacijama sam ti rekao šta mislim. Takođe, ne sviđa mi se Jelenino učešće, rekla mi je neke stvari. Imaš pravo - rekao je Marko.
Danka, uglavnom nisi bila primetna. Neprimetno si prošla, a mislim da si to mogla mnogo bolje. Malo više si mogla da komentarišeš - nastavio je Đedović.
Gačiću, šta da ti kažem. Ljudi koji sede na dnu stola, teško da će see upaliti, to je tako generalno. U slučaju da vas Mića ne potpali, nećete se aktivirati. Inteligentan si, imaš svoj stav - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefani, ni tebe ne čujem, izuzev dranja. Vaše učećše ni ne znam - kazao je Marko.
Jovana, izdrmala si estradu, interesantna si - rekao je Đedović.
Bojana, ti si mi do skoro bila omiljeni kontraš, interesantna si mi. Znam šta radiš, ti si sad kao opozicija. Jako ste mi drage, jer ne možete ničim ugrozite - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam te ničim ugrozila, imam svoje mišljenje. Mnome ne može niko da dribla. Nije mi jasan tvoj odnos sa Matorom. Govoriš da si neutralan, ali si stalno na Anitinoj strani i kanališ Matoru. Loš si prijatelj. Nisam u opoziciji, to su budalaštine. Ne podnosiš Miću, a ni on tebe, ali gurate priču zbog zajedničke priče. O Slađi nemaš lepo mišljenje, kao ni o Urošu. Nikome nisi izneo mišljenje, samo si gledao da podeliš. Kačavenda i ti si ocinkarila Matoru - ubacila se Bojana.
Nikad joj nisam okrenula leđa i upozoravala sam je da ne ulazi u konflikt sa Markom, zbog dugogodišnjeg prijateljstva, već da to reše napolju - nadovezala se Kačavenda.
Ti ćućuriš sa strane, umesto direktno da kažeš - odbrusila je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam joj da me ne dovodi u situaciju da biram između nje i Marka jer ću izabrati njega - rekla je Milena.
Anđela, sve si loše uradila, katastrofa. Neću da ti stajem na muku, nikad te nisam vređao. Smatram da su roditelji najbitnija stvar na svetu, tu si pala na ispitu i mislim da je ovo tvoja najveća kazna. Moraš da rešiš situaciju kako znaš i umeš, to mora da se prevaziđe - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.