AKTUELNO

Razvezap jezik!

Na današnjoj podeli budžeta Marko Đedović je dao Nikolio Lakiću mali budžet.

Kad Slađa da mišljenje, a ti zaključak ja jedino mogu da groknem. To su stvari koje samo mogu da odvuku pažnju od suštine. Ti dobacivanjem možeš samo Aneli da raspametiš da te vređa. Ti si ostao, to mi je misterija zbog komentara. Nisi ništa doterao do kraja, pa se čak ni sa Lejdi nisi smuvso. Sa Milenom se videlo da je fejk svađa, pa te niko ništa nije ni pitao. Ivan i ti ne znam šta se desilo, nešto ste mrmljali, pa posle prešli preko toga. Kad sam čuo preko se svega sve prelazili, ovo je lagana varijana - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći budžet dobila je Lejdi Di, a Marko joj je dao 3000 dinara, najmanji budžet.

Lejdi, ja ne znam što se vi niste smuvali - rekao je Đedović.
Jer smo drugari - dodala je ona.
Odmah krećeš da vrištiš. Ti imaš neke stavove. Verujem ja u to što ti pričaš. Imala si ovde neke prijateljstva koja su propala. Ja razumem da ti tako misliš, ali se ja sa tim ne slažem. Meni je najbitnije da imate oko čega da se svađate - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodra Delić i Nenad Macanović Bebica dobili su male budžete.

Bebica, kako prilazi vreme ja više tebe razumem nego ove koji vrište, jer na kraju završe zajedno. Ti se opustiš i uživaš u životu. Teodora je isto za mene gigant. Što gore to bolje, meni je to zanimljivo. Bebice, ti si meni na početku bio perfektan, a onda si se zaljubio. Ne znam koji bag imaš u mozgu, ali to treba da rešiš - govorio je Marko.
Ti si odoba za koju sam osetio da mogu da budem otvoren prema tebi. Znaš mnogo stvari koje sam ti pričao o mojoj deci, nikad to ovde nisi iznosio, kao ni Anđelo. Ja ne volim kad se nekome poverim da to iznosi, iako ide u moju korist. Voleo bih da me napolju blokiraš, da ne mogu da te zovem - dodao je Bebica.
Menjam broj - smejao se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.