AKTUELNO

Od prošle noći se sve menja!

Prošlu noć u Eliti definitvino je obeležila specijalna emisija voditeljke Dušice Jakovljević, ali i ulazak voditelja Milana Miloševića u Belu kuću jer je jedna takmičarka morala da odradi test za trudnoću.

Foto: Jelena Simonović

Dušica je u svom studiju ugositila bivšeg takmičara Elite, Mensura Ajdarpašića sa kojima je komentarisala akutelne teme, te je Mensur otkrio kako gleda na ponašanje Nenada Aleksića Ša u ljubavnom odnosu sa Mionom Jovanović, ali i ostale ljubavne parove.

Nakon toga je Milan Milošević ušetao u Belu kuću i saopštio Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću Janjušu da će Aneli raditi test za trudnoću.

Janjuš i Aneli su se posvađali tokom razgovora sa Milanom u hotelu, pre nego što je uradila test.

Nakon što je Aneli odradila test, Milan je saopštio njoj i Janjušu ali i celoj naciji da je test pozitivan i da je Aneli u drugom stanju.

Nakon toga oni su se vratili u Belu kuću, te je Milan saopštio takmičarima da je Aneli trudna, ali i da će Aneli odraditi još jedan test za trudnoću kako bi bili sigurni da je trudna, jer je Aneli rekla da je u međuvremenu dobila ciklus.

Nakon toga Sita Ahmić se uključila uživo u studiju gde je razgovarala sa Dušicoma Jakovljević,

Ja sam u šoku, sa svih strana mi pišu ljudi. Iskreno,ja ne znam šta bih rekla. Ako je trudna i sve bude kako treba, naravno da će da ima podršku porodice i dete i ona, ali što se tiče njega čovek me ne zanima u životu. On je pokazao da je manipulator i da se igra, nikad u životu neću podržati taj odnos. Dete treba da se rodi, podržačemo je, ali njega podržati nećemo - poručila je ona.
Ako pokaže pokajanje? - pitala je voditeljka.
On kad bi pokazao da ima volju pružili bismo šansu zbog nje, ali mislim da on ne može da se promeni.Imao je više prilika nikad se nije ispravio. Mama je van sebe i mislim da ona neće da se javi - odgovorila je Sita.

Nakon što je razgovarala sa Sitom, Dušica je stupila u kontakt sa Anelinim bivšim partnerom Asminom Durdžićem koji je takođe prokomentarisao njenu trudnoću.

Aneli je radila test na trudnoću i trudna je sa Janjušem - rekla je Dušica.
Super, želim im sve najbolje, da budu zdravi i srećni - rekao je Asmin pa se osvrnuo na Janjuša:
Nijedan muškaraca ne treba da vređa svoju devojku, ne podržavam to. Ja sam bio prinuđen da vređam - kazao je Asmin.
Veoma si realan, retko koji muškarac će to tako obrazložiti. Zvali smo i Situ - kazala je Dušica.
One uvek tako pričaju. Ne podržavaju oca deteta i pljuju ga. Želim im svu sreću, treba da rodi to dete - rekao je Alibaba.

Aneli se u jednom momentu obratila svojoj majci i sestri Siti:

Mama, Sita, izvinite.... Ja ovo nisam planirala, šta da radim? Šta da kažem? Volim decu... Ljudi su sigurno u šoku - govorila je Aneli.

Nakon toga Aneli je ponovila još jedan test u hotelu, koji je još jednom pokazao da je pozitivan i da je ona u blagoslovenom stanju.

Nakon što je Aneli Ahmić ponovila test, koji je potvrdio da je ona u drugom stanju, Marko Janjušević Janjuš joj je poletio u zagrljaj.

Ovo je od Boga, izgubio sam brata i vidiš šta se sad dešava.... Samo me muči što smo se svađali. Ja to želim jer sam radio to sa nekim koga volim i u koga sam se zaljubio - rekao je Janjuš kroz suze.

Aneli i Janjuš su sa Milanom nakon toga otišli u Belu kuću gde su takmičarima saopštili da je ona u Blagoslovenom stanju.

Nakon što je Aneli ponovila test koji je potvrdio da je u drugom stanju sa voditeljem Milanom i Janjušem vratila se u Belu kuću, gde su je dočekali oduševljeni cimeri.

Foto: Privatna arhiva

Veliku pažnju privukla je reakcija Maje Marinković, koja se veselila i slavila što joj bivši momak, sa kojim je takođe bila trudna, postaje otav po drugi put i to sa njenom rivalko, a kako su oni slavili pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su se u jednom momentu osamili u rehabiliticaji gde su sabrali utiske i ozvaničili pomirenje.

Autor: pink.rs