AKTUELNO

Ne može da se pomiri s tim!

U toku je emisija ''Pretres nedelje i izbor potrčka'' sa voditeljem Milanom Miloševićem. Jovana Tomić Matora dobila je naredno pitanje.

Da čujemo za odnos Marka i tebe - rekao je Milan.
Jako mi je teško, nije mi prijatno kad čujem da su vodili taj razgovor. S Milenom imam dobar odnos, mogu da joj kažem sve. Popila sam na žurci. Bilo m je teško da se raduje sa Anitom, usr*o mi se u život. Nije mi bilo svejedno, to mi jedan najgori period u životu, pored još nečeg. Nikad mi neće biti prijatno. Ne verujem više nikome u kući, odlučila sam da se povučem. Ne u smislu da će da me izdaju, nego mi sve postaje čudno. Nikad neću svariti da Marko bude dobar sa Anitom. Sa Anđelom je imao prijateljstvo van mene, sa Anitom nikad nije bio drug. Došao je kao rijaliti igrač i razumem, ali napolju ne bih podnela. Marko i ja nemamo komunikaciju, mesec, mesec i po dana. Mileni pričam šta me muči. Smatram da mi je ovo prekretnica, da donesem neke radikalne odluke. Za Marka i dalje imam ljubav. Ako se ne budemo družili, verujem da me neće odati i dati neki materijal. On je jedan od troje ljudi, koji sve znaju o mom životu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pričam o trenutnim situacijama. Kad god joj zatrebam, može da me pozove - dodao je Đedović.
Je l' si znala da ne veruje ni tebi - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam počela da pratim dešavanja po kući. Rekla ssm joj da ne može da dozvoli da dođe do nekog razdora između Marka i nje. Provodile smo dosta vremena zajedno, insistirala sam da ne želim da budem deo ekipe skakača, kad se svađam sa Anitom i Anđelom. Ja sa Markom provodim manje vremena zajedno, jer je on s njima, ali naš odnos je takav - kazala je Milena.
Anđelo se ponaša kao pravi biseksualac. Ne mogu da svarim nekog takvog pored Anite - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.