AKTUELNO

Nije ni sanjao da će sa Urošem Stanićem spavati u izolaciji!

Voditelj Milan Milošević vratio se u Belu kuću i počela je emisija "Izbor potrčaka", pa je Anita Stanojlović otkrila koga će da pošalje u sobu za izolaciju.

Luka i Anđela mogu da ustanu, Slađa i Zola i njima može da se pridruži Stefani... Lakić i Lejdi, Uroš i Ivan, Matora i Bojana - navela je Anita, a onda je puštala cimere koji nisu ugroženi u njenom izboru.
Ja ne želim da razdvajasm parove, Bojana je bila uz mene u teškom periodu, pa joj vraćam sad tako. U izolaciju ću da pošaljem Uroša i Ivana Marinkovića. Mislim da u Ivanu može da se probudi nešto iz mladosti, možda se spusti lopta, a možda i pokaže da je nasilnik, pa ćemo da vidimo. Najviše bih volela da vidim da li će nešto iz njegove mladosti da se vrati - govorila je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz tvoje mladosti ne može da mi se vrati, da se j*bem kao štuka. To je moj sin i možemo da uradimo DNK da vidimo da li je on moj sinčić - dodao je Ivan.
Što se tiče Ivana, ja sam jako naspavan, pevaću, držati koncerte, biću bubnjar po potrebi. Prirediću mu horor uživo - poručio je Stanić.
Anita, da li misliš da si napravila pravi izbor? - upitao je Milan.
Mislim da jesam, sve što je trebalo da se spoji spojilo se. Što se tiče Uroša želim da u nedelju izdominira svojim procentima - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.  

Autor: A. N.