AKTUELNO

Kulićeva oplela po ljubavnim odnosima iz "Elite"!

Tokom emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević ugostio je u "Šiša baru" Miljanu Kulić sa kojom je pričao o njenim ljubavnim dramama i prekidu komunikacije sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Koliko te uzenirava Zola? - pitao je voditelj.
Ne uzemirava me, zaklela sam se da mu se više neću obraćati i da mi se više ne obraća. On je sa mnom bio iz koristi, pravio debila od mene, kao što Janjuš radi sa Aneli. Kad se kamere okrenu on meni kaže: "Bio bih sa tobom, ali nema matematike". Ja treba da budem kao Stanislav i da naučim sebe da volim. Ja neću više da kupujem ljubav nego nekretnine. On sedi sa Slađom i Stefani, želi moju reakciju, ali neće je dobiti - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U petak je Ša raskinuo sa Mionom, a onda se pomirio sa njom. Kako se pomiriš ako si svestan da voli drugog? - upitao je Darko.
On je svestan da gazi sebe i sve ljude koji mu kažu za njegovo dobro. On je ogavan i morbidan. On je mnogo naporan, ko bi mogao da trpi Ša? Ja bih posle 20 minuta opalila, ne bih imala živce i on bi se okrenuo za 180 stepeni. Ja bih njega samo šamarala, ne bih mogla ja. Mioni treba da se dodeli orden za strpljenje i glumu. Ona njega ne voli, on se njoj zgadio i posmatra ga kao budalu i nenormalnog čoveka. Ko zna kroz šta je sve Vanja prošla. On vidi da ga ona ne voli, ali tera inat jer Stanislav kaže da je za njega mrtva kao i Maja. Njoj je glupo da Ša ostavi, jer zna da bi je proganjao ili se diskvalifikovao, pa neće da ga nosi na duši - komentarisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se Maja ponižava kad plače, kuka i moli? - pitao je Darko Tanasijević.
Ništa joj ne verujem, mislim da hvata na ulogu žrtve. Kad je moja radio-emisija ona mene tera da pustim pesmu "Supermen", ali je meni neprijatno zbog Aleks i Cara. Maji radi sujeta, naučila je od ovih lujki da igra na ulogu žrtve. Što mu nikad nije rekla da gleda u Mionu, a sad priča da gleda u nju i da je brani? Radi je sujeta jer je ostavljena, ona misli na Cara i traži pesme i da je najavim kao istinsku ljudinu. Ja njoj kažem da ona voli harizmatične, Stanislav mi je mrtva patka - pričala je Miljana.
Šta se zbiva sa Aneli i Janjušem? - pitao je Darko.
Polemiše se da je u drugom stanju, pomirio se, a brzo mu dosadi odnos sa njom, pa je napada jer je folirant. On ovo sve namerno radi, šatro joj je zamerio Majčicu. Ona ovo radi da bi ona vrištala i da bi on bio tema. Ljudi su spremni sad sve da rade, a ona se opet ponizila pomirenjem sa njim - odgovorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.