AKTUELNO

Stanojlovićeva uverena da bi joj Matora oprostila vezu sa Anđelom i ponovo bila sa njom!

Tokom emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anitu Stanojlović u "Šiša baru" kako bi porazgovarali o problemima koje imala sa Anđelom Rankovićem poslednjih nekolko dana, kao i o sukobima koje imaju sa ukućanima.

Ovo nijedan par nije prošao za sedam sezona, a mi smo mirni i nikoga ne diramo. Juče su pričali kako je on zaljubljen u muškarca, to je krenulo od Matore. Rekla je da ne mogu da gledam Đedovića i da znam zbog čega, kao da nešto postoji, a čula sam od Đedovića da je Matora prenela Bojani da je muškarac u kući i da je aludirala na njega. Ja sam saznala to od Marka, ali je on rekao da će opširnije sve to da ispriča. Prvo se pričalo da je zaljubljenu Maju, pa onda da je mene pikirao, a sad da je zaljubljen u muškarca. Ja mislim da se ja sviđam Bojani i da sve ovo radi jer nije mene mogla da dobije, nadala se da je mogla da bude sa mnom - pričala je Anita.
Kako objašnjavaš da je Matora, kako vi kažete, bila bogougodna prema tvojoj mami? - pitao je Darko.
Čini mi se da je u petak vređala moju majku, a mislim da je majka spustila loptu zbog mene. Mislim da je Milan preneo da se oglasila i da je Jovana shvatila da ju je nadmudrila - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćeš Matoru da strpaš u zatvor ako bude zloupotrebila tvoj telefon? - pitao je Darko Tanasijević.
Ma kakav zatvor, tuži ću je. Meni telefon kao telefon ne treba. Ako mi se nešto bude tražilo, ja ću da dam sve što treba, ali neko sam da se služi to ne može. Ona hoće meni da nađe neke slike ili poruke od Aleksejevog oca. Nije da se ja plašim nego su to neki moji privatni podaci - odgovorila je ona, pa priznala da je ubeđena kako Tomićeva i dalje želi da bude sa njom:
Ja mislim da bi meni Matora oprostila Anđela, kao što je Mateu, ja sam pričala sa Đedovičem. Ona sve radi ovo da bih ja ostala sama.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.