AKTUELNO

Marinkovićeva slomljena zbog raskida!

Tokom emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Maju Marinković u "Šiša baru" kako bi porazgovarali o njenom raskidu sa Stanislavom Krofakom, ali i o ostalim temama koje su tresle Belu kuću.

Posle našeg raskida popričala sam sa njim i lopta je bila spuštena, a onda je došao "Pretres nedelje" gde sam onako reagovala, rekla istinu. Uvek sam u odnosu znala na čemu sam, a sad vrtim film i ništa mi nije jasno. Ne znam da li sam ja pogršila i pokvarila nešto što je moglo da bude lepo ili je hladnoća prouzrokovala nešto loše u meni. Mislim da je on upoznao najbolju verziju mene, jeste to bila scena, ali ako ti je stalo kakva scena? Ja razumem da je on previše ponosan, ali nije moguće da sam mu se toliko zgadila. Mene buni da li je njegova rečenica da popričamo napolju bila samo da me skine, ali ja ne mislim da je to tako. Mislim da bi tamo bilo sve u redu, jer je više puta rekao da budem normalna mesec dana. Šta ćeš mi napolju ako si me ovde odbacio? Mene buni moje ponašanje jer sam nekad i više volela, a sad se osećam iskorišćeno - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je rekao da se ne ponašaš ovako jer si zaljubljena nego jer te je pukla sujeta i ego - dodao je voditelj.
Možda ima toga, ali sam ja sigurna da sam se zaljubila. Nama je prvih mesec dana bilo prelepo. Možda čovek treba da bude kao on da bi bolje prolazio. On ima vrlo jasan život, striktan je i sve se zna u svoje vreme, ali zar ne postoji neki kompromis? Obletao si oko mene, muvao i zaveo me, pa da li ja bar zaslužujem neki razgovor? Ne osećam se dobro i krivo mi je. Verujem da bi napolju bila totalno drugačija priča - nastavila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je tebi stalo do toga da ispeglaš stvari sa njim, a tvrdiš da on gleda bivšu devojku i da je brani? Kako si onda mirna da ležiš sa čovekom koji brani bivšu i gleda u nju? - upitao je Darko Tanasijević.
Pogledi manje ili više, ali sam siguran da se ne bi pomirio sa njom i da nema emociju. Oni su planirali budućnost, pa taj muški ego i sujeta proradi. Kako ga onda za mene boli uvo? Kao da je besan. On je meni par puta rekao da raskidamo, bilo je tih situacija, ali od pisma je bila hladnoća. Kad se završi emisija on ode da priča sa Mićom, a kad dođe u krevet kao spava mu se. Kako nema potrebu da priča sa mnom? Kao žena sam osetila to u odnosu, pismo ga je prevrnulo - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja se dotakla sinoćne nominacije Marka Janjuševića Janjuša i Lepog Miće, koji su je okrivili za krah odnosa sa Stanislavom.

Janjuš Anđela ne može očima da gleda, ljubomoran je zbog podrška i anketa. Janjuša bih gumicom izbrisala da mogu iz svog života, bila sam klinka. Na šta liči Janjušev odnos? Aneli nije bolja, oboje su foliranti. Kaže da sam ja bolesna, a šta si ti? 40 godina, ima dete, a kako se ponaša? Sa Mićom sam izgladila odnos, on je krivi samo mene i rekao mi je da mu je Stanislav kontradiktoran. Ne znam šta da kažem, ali nisam dobro. Osetila sam se bezveze jer smo u istom prostoru i fali mi, navikla sam da zaspim i provodim vreme sa njim - priznala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.