AKTUELNO

Provalila ga!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Na narednom snimku koji je pušten prikazan je razgovor Maje Marinković i Stanislava Krofaka o tome što je Maja lagala da bi prikrila Stanislava da su imali odnose.

Nakon klipa, reč je dobila Maja Marinković.

On je mene pikirao jer sam ja ovde najlepša. Ne kažem da mu se nisam svidela, ali mu je bilo bitno da to budem ja. Rekla sam da ovo moje nije foliranje, jesam ja pogrešila što sam nešto iznela ali ništa nisam slagala. Osetila sam njegovu hladnoću nakon što je stiglo ono pismo. On je počeo da se hladi, sve je bilo drugačije nakon toga. Mislim da je on samo tražio razlog da raskine, deluje mi kao da je imao neki cilj. On je sinoć rekao da je digao Maju Marinković, to je ponižavanje.

Foto: TV Pink Printscreen

On je juče rekao za Mionu da je razume jer njeni roditelji ne treba da gledaju se*s, a da li je mislio na tvoje roditelje - rekla je Ivana.
Ma on je dobio šta je hteo i boli ga uvo. On je rekao da sam ja bolesna da ne mogu bez tih stvari, a iskreno uživali smo oboje, a za strast je potrebno dvoje. Ja sama snosim odgovoronst za svoje postupke, ali meni se mnoge stvari kose, a opet sam sigurna da se on ne bi pomirio sa Mionom, a što se tiče našeg odnosa, to mi je jako čudno. Jesam se ja njemu svidela, ali da me je sigrurno pikirao - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.