AKTUELNO

Angelina, majka Anite Stanojlović, noćas se u "Eliti" suočila sa Jovanom Tomić Matorom, bivšom suprugom svoje ćerke.

Iako su jedna drugu najstrašnije javno vređale, psovale i klevetale, zbog čega su najavile tužbe, čak i fizičke obračune, noćas su vodile prilično pomirljiv razgovor, što je začudilo mnoge, budući da je opšte poznato na koji način su jedna o drugoj javno govorile, kao i to da je Anitina majka Matoru optuživala da joj je zagorčala život i čitavu porodicu uvukla u javni haos, zbog kog imaju brojne privatne probleme.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ; USTUPLJENE FOTOGRAFIJE/PRIVATNA ARHIVA; PINK.RS; GOOGLE MAPS

Angelina je na Instagramu priznala da je dobila brojne kritike posle gostovanja u "Eliti", a onda je objasnila šta je bio uzrok onakvog njenog ponašanja.

Narode, vidim da su vaša mišljenja o mom gostovanju podeljena. Kao prvo, moram da vas obavestim da je ovo bilo moje prvo gostovanje na televiziji, imala sam neverovatnu tremu, toliko toga sam želela da kažem, ali sam se cela ukočila, u bukvalnom smislu paralizovala i ništa rekla nisam - počela je Anitina majka, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam problem da se suočim sa njom, jer sve što je lagala, ja sam za to govorila istinu za koju posedujem dokaze koje čuvam da predam Aniti nakon izlaska, jer ne želim biti deo javnog sveta. Zameraju mi neki što nisam bila grublja i što sam spustila loptu. Istina, bila sam mirnija nego što sam planirala i jesam spustila loptu, ali samo iz razloga što nisam želela da brukam Anitu na televiziji i da budem nepristojna prema kući u kojoj je moje dete. Neke stvari će se svakako rešavati pravnim putem i istinu ćete svakako saznati - rekla je Anitina majka, dodala da je bila dostojanstvena po savetu advokata, da ne bi ugrozila već aktuelne sudske sporove i dodala:"Ono što sam rekla u studiju, da mi je bilo žao Matore, bila sam ironična, naravno".

Autor: pink.rs